FigyelmeztetésHogy találtál rá az oldalra?
A kezdetektől ismerem a termékeket
Interneten böngészve
Újságban láttam hirdetésben
Barátoktól, ismerősőktől hallottam róla
Pólót, pulcsit vásároltam koncerten
Pólót, pulcsit vásároltam üzletben
Szavazás állása

 

Magamról


Írásaim - Szórólapok - Versek

Interjú


1970-ben születtem Balmazújvárosban, ahol jelenleg is élek családommal. Feleségemmel négy gyermeket nevelünk. Árpád, Boglárka, Botond és Nándor a legnagyobb kincseink. A rendszerváltásnak nevezett hatalomátmentés után egyre jobban érdekeltek nemzeti sorskérdéseink, és főleg a XX. század jövőnket meghatározó történései. 1991-ben olvastam Pongrácz Gergely: Corvin köz 1956 című könyvét, amely ténylegesen megváltoztatta hazámhoz, nemzetemhez és ellenségeinkhez fűződő viszonyomat.
Az évek folyamán egyre több ismeret birtokában átláthatóbbá vált, hogyan is működtetik piszkos kezek a világ dolgait. A demokrácia álarca mögé bújva miként hivatkoznak emberi jogokra, hogyan darabolnak fel országokat és készítenek elő újabb háborúkat maguk alkotta békeszerződések diktatórikus aláíratásával. Ígérgetnek, de be nem tartanak semmit, győztesként tobzódva rászabadítják a világra a kommunizmust és miután az kitombolta magát, összeborulnak vele. A liberalizmus eszméjével globálisan fertőzik, mérgezik a nemzeteket. A mihamarabbi haszon érdekében hajszolják pusztulásba és zsákmányolják ki a világot és az életet adó természetet. Gyűlölnek mindent, amiért érdemes élni, és amire egy gondolkodó ember büszke lehet: családot, hazaszeretetet, becsületet, hitet, hűséget és a nemzeti múltat. Magyarként, hazafiként lehetőségeink szerint ez ellen kell tennünk. Én ennek egy „érdekes” formáját választottam.


Öltözködésünkkel sokat megmutathatunk magunkból, érzéseinket és akár hitvallásunkat is környezetünk tudomására hozhatjuk. A legfeltűnőbbek a lényegre törő grafikákkal és feliratokkal ellátott pólók és pulóverek. 1998 tavaszáig jó pár pólót vásároltam, amin hazafias témák voltak megjelenítve, de olyat nem találtam amely teljesen megfelelt volna elvárásaimnak. Ekkor döntöttem el, hogy saját ötleteim és a második világháború előtt megjelent irredenta képeslapok felhasználásával pólókat készítek magamnak, és ha igény van rá, a hasonló gondolkodású honfitársaimnak. Az elgondolást tett követte és sorra készültek a különböző feliratokkal, grafikákkal ellátott hazafias felsők. Trianon és a revíziós témájú pólók után a hazát a vörös áradattól védő honvédek emlékének adózva készült el az újabb minta. A régmúlt időket idéző őstörténet és az 56-os forradalom is sorra került, szélesítve a kínálatot. Szórólapokat készítettem, melyek kézről kézre járva egyre több nemzeti érzésű magyarhoz jutottak el. Ezek a lapok nem csak termékeimet népszerűsítették, ennél sokkal  többet szerettem volna elérni velük! Felvilágosítani, megértetni célközönségemmel a hazafias gondolkodású magyar fiatalokkal történelmünk elhallgatott, elhazudott epizódjait és kedvet csinálni a további kutakodáshoz. Történelmi-politikai ismertetőim, nemzetiségi térképem és a hozzá kapcsolódó adatok a visszajelzések alapján sok fiatalnak segítettek ismereteik szélesítésében, gazdagításában.


2004 tavaszától a HARCOS-WARRIOR kapucnis pulóverekkel bővítettem a kínálatot. Fokozatosan szélesítve a választékot a hatféle alapszínben készülő pólókat a zipzáras állónyakú pulóverek követték. Remélhetőleg a jövőben újabb fazonok jelennek meg a honlap kínálatában és még több újdonsággal lephetem meg a hitüket, meggyőződésüket bátran vállaló honfitársaimat.

Hazafias üdvözlettel: Kis CsabaUgrás a lap tetejére
Indulás: 2008.05.02Bodnarhonlap.hu